Bemutatkozás

Évről évre sok cég, vállalat életében fejtörést okoz, milyen különleges, egyedi elismerést adjon kitűnő kollégáinak, vezetőinek. A sport világában nem különben.

A megszokott serlegek, díjak lézer gravírozott szöveggel, esetleg egy logóval…

…ha úgy érzi, ez nem eléggé fejezi ki az elismerést, vagy egyszerűen valami igazán újat, látványosat szeretne adni, itt az alkalom! A legjobb helyen van.

Vállalkozásunk egy új színfoltja a díjak és elismerések piacán. A mi titkunk egy egyedi gravírozási technikában rejlik.

Ezt a képi hatást egy kevésbé ismert technikával érjük el. A kézi gravírozás hazánkban még gyerekcipőben jár, ellentétben például Angliával. Munkáinkban keveredik az árnyékolt technika a 3D (intaglio) hatással, ezzel valami igazán újat, exkluzív értéket megteremtve.

Antal Beatrix – gravírozó művész     kompozicio

Antal Beatrix vagyok, az Üvegdíj manufaktúra megalapítója. Lassan öt éve foglalkozom gravírozással. Hosszú út vezetett idáig, mindig is rajzoltam, festettem, üvegművesnek tanultam. Ékszerkészítésből kanyarodtam el az üvegékszerek felé, onnan a gravírozáshoz. Beleszerettem ebbe a művészetbe. Az elmúlt évek tanulmányainak köszönhetően ma már oktatom ezt a technikát, és saját oktatási anyaggal rendelkezem az érdeklődők részére. Eddigi megrendelőimtől sok pozitív visszajelzést kaptam, újra és újra megkeresnek, mert látják, hogy mekkora örömöt tudnak adni az ajándékozottnak ezzel az egyedi üveggel.

Oldalunk ötlete onnan származik, hogy számtalan megrendelőm kért olyan megrendelést rokonaiknak, barátaiknak, kollégáiknak, ismerőseiknek, amelyek valamilyen elismerést fejeznek ki kedveskedés gyanánt, mint például. A teljesség igénye nélkül egy-két ötlet:

 

  • A legjobb Apa/Anya      jegygyurus
  • A hónap dolgozója
  • Az év értékesítője
  • Az év legjobb tanulója
  • Búcsú ajándék
  • Lezárt sikeres projekt
  • Esküvői emlék
  • Évfordulós ajándék
  • Különböző teljesítmények elismerésére
Horváth Miklós – értékesítési vezető

Közel 10 éve foglalkozom értékesítéssel, és ezért is volt külön kedves, és megtisztelő számomra, hogy ehhez a remek, és egyedülálló tevékenységhez fel lettem kérve arra, hogy tapasztalataimmal, és eddig megszerzett tudásommal mielőbb közös sikereket érjünk el.

Számomra rengeteg új, és izgalmas kihívást jelent ez a terület, hiszen az értékesítés is ezerarcú, és sosincs két egyforma eladás; illetve vevő.
Bízom benne, hogy Ön is segítségünkre lesz abban, hogy ezt a csodálatos dolgot minél többen megismerjék, és jó hírünket vigyék a nagy világban!

Reméljük, hogy aki miatt most meglátogatta az oldalt, számára is hamarosan egy egyedi ajándékkal kedveskedhetünk.

Üvegdíj manufaktúra csapata    allatkert