Általános Szerződési Feltételek

 Üvegdíj  manufaktúra

1. Megrendelés
A honlapon feladott rendeléseket automatikusan visszaigazoljuk, mely nem jelenti annak vállalását, csak beérkezésének tényét igazolja.
Az űrlapon a darabszám választásánál 5 db lehetséges. Ennél nagyobb darabszám esetén mindenképpen a  leírásban jelezzék, mert külön egyeztetést igényel a határidő, és a vállalhatóság miatt.
Miután beérkezett megrendelése, felvesszük Önnel a kapcsolatot telefonon, vagy e-mailben.
2. Házhozszállítás
Munkanapokon 8 és 18 óra között, előzetes tájékoztatás alapján.
A házhoz szállítást futárszolgálat végzi, vagy speciális esetben saját munkatársunk.
A vásárlónak meg kell győződnie átvételkor arról, hogy a kért áru maradéktalanul, és sérülésmentesen megérkezett. Probléma esetén azt 3 munkanapon belül jeleznie kell.
Amennyiben a rendelés átvételekor a szállítmányon (dobozokon) sérülést észlel, a futárral azonnal jegyzőkönyvet kell felvetetni. Amennyiben ez nem történik meg, akkor a szállítmány kibontása után talált sérült termékekre vonatkozó reklamációját nem tudjuk elfogadni.
Az áruval kapcsolatos bármilyen kifogást 3 munkanapon belül jelezni kell, ellenkező esetben nem áll módunkban reklamációját elfogadni.
3. Fizetés, számlázás
Az Üvegdíj manufaktúra fenntartja a jogot, hogy bármilyen esetben előleget, esetenként a rendelés teljes összegének kifizetését kérje.
A számlával kapcsolatos kifogását 8 naptári napon belül szíveskedjen jelezni, ez időn túl bejelentését nem tudjuk elfogadni.
4. A vásárlástól való elállás
A vevőnek jogában áll a megrendelés elküldését követően 1 munkanapon belül a vásárlástól elállni. Ez esetben az elállás okán a vevőnek fizetési kötelezettsége nincs.
Lemondást kizárólag e-mailben fogadunk el az info@uvegdij.hu címre küldve.
5. Adatvédelem
Az adatvédelmi törvény (1995. évi CXIX. Tv.) értelmében tájékoztatjuk, hogy személyes adatait az Üvegdíj manufaktúra csak tevékenységéhez szükséges célokra használja fel, harmadik fél részére semmilyen esetben sem adja ki, ez alól egyedüli kivételt a rendelés teljesítéséhez szükséges alvállalkozók képeznek, akiknek természetesen szükséges ezen információk átadása (pl. futárszolgálat).
A megrendelő tudomásul veszi a tájékoztatást, hogy az adatkezeléshez történő hozzájárulását bármikor módosíthatja, illetve visszavonhatja, továbbá kérheti személyes adatai helyesbítését, törlését, tájékoztatást kérhet az adatkezelésről.
Az Üvegdíj manufaktúra fenntartja a jogot, hogy a jelen szabályzatot bármikor indoklás, és külön értesítés nélkül  egyoldalúan módosíthatja.    A módosítások a közzétételük időpontjától kezdve hatályosak és alkalmazandók.
Árváltozás esetén a változást megelőzően feladott megrendelés esetében a régi – változást megelőző – ár érvényes, és kerül felszámításra.
6. Szerzői jogok
Az Üvegdíj manufaktúra weboldala, katalógusa, logója és minden kiadványa, beleértve az elkészített látványterveket, szerzői jogvédelem alá tartoznak. A weboldalon és kiadványokban megjelenített tartalom egészét, illetve részeit a saját személyes használattól eltérő célra, és mértékben kizárólag az Üvegdíj manufaktúra előzetes írásbeli engedélye alapján lehet bármilyen formában felhasználni, kinyomtatni, reprodukálni, terjeszteni, tárolni és átruházni.
  • A katalógusban található árak változtatásának jogát bármilyen esetben fenntartjuk.
  • A katalógusban és weboldalon található képek tájékoztató jellegűek, apró eltérés a tényleges terméken előfordulhat.
Budapest, 2017